Nemesacél ékszerek

Szereted a szép, tartós, mégis kedvező árú ékszereket? Szeretsz kényelmesen, a kanapéról, az ágyban fekve online vásárolni?
Szerezd be a legdivatosabb, legkülönlegesebb és legszebb darabokat nemesacél ékszer webshopunkban!
Manapság egyre nagyobb elvárásokat támasztunk a megvásárolt termékekkel szemben. Szinte minden termékről elmondható, így az ékszerekről is, hogy nem csak az esztétikai megjelenés a fontos, hanem a minőség is. Elkeserítő, ha a kedvenc ékszerünk egyszer csak elszakad, eltörik, lekopik, egyszóval tönkremegy és többet nem tudjuk viselni. Viszont, nem is kell, hogy aranyból, platinából készüljön, ahhoz, hogy időtálló legyen, hiszen a modern technológiának köszönhetően, gyönyörű szép, mégis tartós és kedvező árú ékszerek készíthetőek a legjobb minőségű ötvözetekből.
Ezek közül is kiemelkedőek a nemesacél tulajdonságai.
Miért is?

  •  A 316L nemesél, vagy orvosi fém teljes mértékben hipoallergén, így a legérzékenyebb bőrűek is hordhatják – ellenben a bizsu gyakran, de még az arany ékszer is válthat ki fémallergiát! A fehéraranyból készült ékszerek ugyanis sok esetben nikkelt tartalmaznak, ami a fémallergiában szenvedők fő ellensége.  Ezért vonják be többnyire ródiummal a fehérarany ékszert, amely ha lekopik a termékről, allergiás reakciókat válthat ki.
  • Rendkívül tartós, ellenálló a sérülésekkel és külső hatásokkal szemben: nem korrodálódik- színeződik el, kopásálló
  • Külsőre nagyon hasonlít a fehéraranyhoz, mégis sokkal ellenállóbb
  • Az ára jóval kedvezőbb, mint a nemesfémeké

Ezeknek a kedvező tulajdonságoknak a révén vált közkedveltté és kedvelt ékszeralapanyaggá.
Egyre szélesebb és színesebb a választék, szerezz be egy csodaszép nemesacél ékszert webshopunkban még ma!