Nemesacél ékszerek

Miért vásárolj nemesacél nyakláncot?

Biztos veled is előfordult már, hogy arany vagy ezüst nyakláncoddal véletlenül (vagy kényelmi szempontokat figyelembe véve) olyan helyre mentél, ahová nem kellett volna. Egy termálvizes fürdő után szomorúan konstatáltad, hogy az eddig csodásan csillogó nyakékeden bizony zöldes-barnás felületi korrózió lepte el. Ez a filmréteget nem csak nehéz eltávolítani, de egy köves ékszernél még a kő és a foglalat megrongálását is kockáztatod. Arról már ne is beszéljünk, hogy minden ilyen alkalommal az ékszered elveszíti felső rétegének néhány százalékát, így előbb-utóbb teljesen elvékonyodik.
Szerencsére a technológia fejlődésével a nemesacél nyakláncok ma már ugyanolyan szépek, ha nem szebbek, mint a horror árban kapható nemesfém társaik. Persze itt is érdemes odafigyelni, hogy megbízható webáruházból vásároljunk, hiszen sok a bóvli a webáruházak kínálatában. Egy igazi 316L nemesacél vagy orvosi fém nyaklánc erős, kopásálló és nem okoz allergiát. Ismétlem, csak az igazi 316l orvosi fém nyaklánc. Sajnos sok helyen árunak olyan kamu darabokat, amik egyébként sima rézötvözetek…. Ha nem vagy biztos benne, hogy valódi 316L nemesacél a nyaklánc, amit kinéztél magadnak, akkor inkább kérdezz rá az üzletben. Ha azt állítják, hogy nagyon sok fajtája van és a rézötvözet is pont olyan jó, akkor messzire kerüld azt az üzletet. Ugyanúgy igaz ez az egyformának tűnő, de minőségben óriási különbségű nemesacél karikagyűrűkre. Manapság az a trend, hogy egyes eladók az eredeti képpel árulnak silány minőségű hamisítványokat harmad áron. A vásárló csak akkor szembesül a csalással,amikor már a kezében van az ékszer és 1 hónap múlva lekopott róla a fényes felület.

Ha szeretnéd, mi szívesen ajánljuk neked a www.ekszersziget.hu weboldalt, ahol biztos lehetsz benne, hogy eredeti minőséget kapsz. Akkor sem kell aggódnod, ha nem nyeri el tetszésed az ékszer, mert biztos lehetsz benne, hogy a pénzvisszafizetési garancia is pont olyan gördülékenyen megy, ahogy a vásárlás. 🙂