Ezüst színű nemesacél nyaklánc férfiaknak

Az arany részedről kissé hivalkodó? Szeretnéd feldobni a külsődet egy kiegészítővel, de inkább a visszafogotabb vonalon mozogsz? Akkor Te az ezüst színű nemesacél nyakláncaink között lelsz a legjobb választásra. Webshopunk széles kínálatában a legváltozatosabb fazonok és stílusok között szemezgethetsz az ízlésednek megfelelően. A kocka alakú láncszemezésűn keresztül, a spirál, velencei doboz, sodrott és irdalt fazonon át biztosan rálelsz a neked tetsző kiegészítőre!

Egyedi nemesacél nyakláncok férfiaknak

Meggyőződésünk, hogy egy igazi férfinak egy stílusosan kiválasztott nyaklánc teszi fel igazán a koronát a megjelenésére. Számunkra lényeges, hogy a kiválasztott darab megfeleljen az elvárásaidnak, hűen tükrözze egyéniségedet! Fontos, akár ajándékba, akár magunknak vásárolunk nyakláncot, feltegyük a kérdéseket: komfortosan fogjuk érezni magunkat ha hordjuk? Illik a stílusunkhoz? Variálható – e a hétköznapi illetve alkalmi ruhatárunkkal? Mi, a Kristályplaza-nál mindig igyekszünk mindhárom elvárásnak maximálisan megfelelni, kínálatunkat úgy állítjuk össze, hogy mindenki megtalálja az egyéniségéhez, elvárásaihoz leginkább passzoló ékszert! Egy egyedi nemesacél nyaklánc minden férfinek biztosan jó választás!

Cikkünkben 5 különböző stílusú nemesacél férfi nyakláncot választottunk ki, és szeretnénk bemutatni nektek, hogy aztán könnyebben válogathassatok egyedi formatervezésű és kiváló minőségű férfi nyakláncaink közül.

Termékeink között a legkülönfélébb formák, minták és színek érvényesülnek. Legyen szó ajándékról egy szerettednek, vagy csak magadat szeretnéd meglepni vele, a Kristályplaza-nál garantáltan megtalálod az ízlésednek megfelelő férfi nyakláncot.

Bizánci stílusú nemesacél nyaklánc férfiaknak 

Mitől egyedi egy nemesacél nyaklánc férfinek? A bizánci stílus mindig is hatalmas népszerűségnek örvendett az ékszerek világában. Egyedi, jellegzetes stílusjegyeinek köszönhetően igazi klasszikusról beszélhetünk. Finom, apró részletekig kidolgozott, különleges láncfonatával rendkívüli megjelenést kölcsönöz a viselőjének, a kereszt motívummal pedig egy kis pikantéria is kerül az összképbe. Ha szereted a klasszikus fazonokat, és megfűszereznéd egy kis extravaganciával, bátran ajánljuk neked a bizánci stílusú nemesacél nyakláncunkat!

Ezüst színű katonai stílusú nemesacél nyaklánc férfiaknak

A katonai avagy military stílus berobbanása a divat és ékszer világba a kétezres évek első felére tehető, népszerűsége azóta is töretlen. Nem csoda, hisz remekül kombinálja az erőt és keménységet a laza vagánysággal. Igazi férfias kiegészítő, határozottságot, eleganciát sugároz. Kínálatunkban elérhető hagyományos és ovális láncszemű változatban is. Ne hagyd ki egyiket se!

Arany színű nemesacél nyaklánc férfiaknak

Számodra túl unalmasa az ezüstös szín? Valami extrábbra, különlegesebbre vágysz amivel kitűnsz a tömegből ? Ha igen, akkor neked az aranyszínű nemesacél nyakláncaink között lesz az ideális választás. Az arany egy időtálló klasszikus, ami mindig egy meghatározó pont mind az ékszerek, mind a divat világában. Kínálatunkban kedvedre válogathatsz a mai trendeknek megfelelő darabok között, legyen szó ovál szemű, kocka, vagy irdalt fazonúból, és ezeken kívül még számtalan lehetőség áll rendelkezésedre.

 

Kígyó stílusú nemesacél nyaklánc férfiaknak 

A kígyóbőr stílus találkozása a nemesacél ékszerekkel. Egy igazán kirobbanó és ízléses párosítás. Mostanában a kigyóbőr szerű motívumok, minták reneszánszukat élik, ez pedig a mi kínálatunkból sem maradhatott ki. Nem hiányozhat egy igényes és magára adó férfi nyaklánc gyűjteményéből!

 

Ha nemesacél nyakláncra vágysz, akkor bátran tudjuk ajánlani az Ékszer Sziget webáruházat, ahol férfi nemesacél nyakláncok széles kínálatában böngészhetsz!