by

Fehérnemű divat: Ebben leszel szexi 2017-ben

Káprázatosan szép, szexi vagy kényelmes?

Manapság szinte minden nő számára nagyon fontos, hogy milyen fehérneműt visel a ruha alatt, legyen szó bármilyen alkalomról. Hétköznapi viseletre a kényelmes, minőségi darabok a befutók, különlegesebb alkalmakra pedig a nőies, elegáns vagy erotikusabb darabok. Ha szép fehérneműt viselünk, még ha nem is látja senki, növelheti önbizalmunkat és elégedettség érzésünket, egy kényelmetlen, rossz minőségű darab pedig megkeserítheti a napunkat. Fordítsunk tehát kellő figyelmet az alkalomhoz illő, tökéletes fehérnemű kiválasztására.

1. Nőiesség

Az idei fehérnemű trend lényege a nőiesség kiemelése. Klasszikusan  nőies viselet a csipke, a hímzés, illetve a gyöngyökkel vagy csillogó kövekkel díszített darabok.
A gyönyörű, aprólékos kidolgozású, díszes melltartók nem kifejezetten hétköznapi viseltre készültek, azonban tökéletes választás randira, romantikus pillanatokra,  vagy elegáns eseményekre.
Csipkés fazonból hatalmas a választék, vannak köztük visszafogott, kényelmes, minden napi viseletre alkalmas darabok is.

Tovább a teljes cikkhez